У Яготині затримали водія без прав і з метадоном

У Яготині затримали водія без прав і з метадоном

Патрульні Київщини зупинили в Яготині водія з ознаками сп’яніння та з наркотичними речовинами

Об этом сообщает Проект


Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу патрульної поліції Борисполя.


Транспортний засіб ВАЗ 2121 патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху. Під час перевірки документів, інспектори помітили у водія ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти огляд він відмовився. Також патрульні встановили, що чоловік позбавлений права керування на 10 років.


Інспектори провели громадянину поверхневу перевірку, під час якої виявили в нього згорток з порошкоподібною речовиною, ймовірно, наркотичною. За словами чоловіка, це був метадон. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Виявлені речовини вилучили для проведення експертизи.


На водія автомобіля ВАЗ 2121 охоронці порядку склали два протоколи за ч. 3 ст. 130 (Двічі протягом року піддавався адміністративному стягненню за керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинено повторно протягом року) КУпАП. Також винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення користування попереджувальними сигналами під час зміни його напрямку) КУпАП. Від керування транспортним засобом відсторонили.


Нагадаємо, що на Київщині прикордонники виявили чоловіка з небезпечними речовинами та 19-річного хлопця, який мав ознаки наркотичного сп’яніння.

Источник: Незыгарь